Kamperen bij de Boer
Home Zoeken Provincies
Aanbevolen Campinghouders
Ticra Outdoor
Dronten, Flevoland

Wilt u uw gasten een onvergetelijke kampeerbeleving aanbieden? En bent u op zoek naar een bijzonder accommodatieconcept? Ticra Outdoor is leverancier van een breed assortiment aan professionele en erkende Camping Pods en traditionele Finse Kota's. De Camping Pods en Finse Kota\'s zijn als glamping accommodatie een verlengstuk voor bij uw (mini)camping, recreatiepark of bed & breakfast.

Camping Pod

Het design van de Camping Pod is ontstaan uit de gedachten om een aangenaam, robuust, milieuvriendelijke en bijzondere trekkershut te maken, waarbij hoge kwaliteit en een lange levensduur voorop staan. De iconische Camping Pod kenmerkt zich door de vriendelijke vormgeving. De cottage is sterk genoeg om te worden geplaatst in ruige natuurlijke landschappen en bestand tegen alle weersinvloeden, waardoor u jaren plezier zult hebben na het kopen van de Camping Pod Trekkershut.

Finse Kota

Bent u op zoek naar een loghouse in Scandinavische stijl? Bekijk dan eens onze Finse Kota assortiment. De Finse blokhutten kunnen naar wens worden ingedeeld en samen worden gesteld door meerdere kota's aan elkaar te koppelen. Veel van onze klanten breiden de kota uit om deze te verhuren inclusief keuken en sanitairevoorzieningen.

Nieuw: Yorvik Glamping Lodge

Als alternatief van een luxe 5-sterren hotel bieden we de Yorvik Glamping Lodge aan. Nauwkeurig samengesteld uit hoorwaardige materialen en compleet geleverd inclusief apparatuur. Laat uw gasten zich verbazen door de luxe van dit totaal concept!

Optimaal comfort met behoud van het echte kampeergevoel!Wilt u meer weten over deze camping of wilt u deze camping boeken? 
Stuur een bericht naar Ticra Outdoor:
Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)

 

  Gegevens camping:

Ticra Outdoor

De Oude IJssel 14
8253 PV Dronten

Telefoon: 0321-311564
E-mail: Zie onderaan de pagina
Website: www.ticraoutdoor.com/nl/camping-pod-trekkershut-kopen/
Kenmerken
- Camping Pods op maat
- Buitensauna's
- Houtgestookte- en elektrische hottubs
- Finse Kota's
- Buiten koken 


Home | Zoeken | Provincies | Aanbevolen | Campinghouders | Contact
Copyright Kamperenbijdeboer.net